Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
Saba druemost
Italia
kr 249.00,-
Legg i handlekurv-
GULLVINNER
Hverdagsolje
olivenolje - 750mlHellas, 2021
kr 329.00,-
Legg i handlekurv-
Pepperkvern
kr 179.00,-
Legg i handlekurv-
Sort Kampotpepper
Kambodsja
kr 89.00,-
Legg i handlekurv-
Havsalt fra Camargue
Camargue, Frankrike
kr 109.00,-
Koketid 50 minTotal tid 50 minPorsjoner 2 porsjonerEnkel
Hva lager du Lunsj, Olivenlunden 1830 x Julies Matblogg, Tilbehør@juliesmatbloggTilberedning
- Forvarm stekeovnen til 200 grader. Finn frem et stort stekebrett. Skyll druer, fennikel og fiken. Del fennikel i to og skjær ut stilken nederst, del den så i store båter. Skrell løken og del i seks båter. Del fiken i fire. Legg hele drueklasen på brettet sammen med de andre ingrediensene.
- Fordel Hverdagsolje, salt, nykvernet pepper og sitronsaft utover ingrediensene. Stek i 35-45 minutter, til druene blir myke og fennikelen og løken er godt stekt. Ikke hell av oljen og saften fra druene - det skal brukes i dressingen!
- For å gjøre radicchio rosso mindre bitter kan den ligge i isvann en stund. Riv bladene og fyll salatslyngen med iskaldt vann og isbiter. Etter 10-15 min skyller du og slynger bladene tørre.
- Fordel utover et stort serveringsfat eller i en salatbolle. Plukk druene av stilken. Dander fennikelbåter, rødløk, fiken og druer over bladene.
- Lag den varme druedressingen: Ha Olivenolje med sitrus, Saba druemost, honning og sitronsaft i en liten kjele. Hell også i olje og druesaft fra stekebrettet. Varm opp til rett under kokepunktet. Trekk av varmen og visp inn dijonsennep. Smak til med salt og pepper. Hell dressingen over salaten.
Mengde tilpasset lunsj for 2 eller middagstilbehør for 4
Ingredienser
Ingredienser
Salat
- 1 klase røde druer (uten stein)
- 1-2 små små fennikel
- 1 rødløk
- 4 fiken
- 2 ss Hverdagsolje
- havsalt
- nykvernet pepper
- ½ sitron
- 1 radicchio rosso
Dressing
- ¾ dl Olivenolje med sitrus
- 2 ss Saba druemost
- 2 ss honning
- ½ sitron
- 1 ts dijonsennep
- Havsalt
- nykvernet pepper
@juliesmatbloggTilberedning
- Forvarm stekeovnen til 200 grader. Finn frem et stort stekebrett. Skyll druer, fennikel og fiken. Del fennikel i to og skjær ut stilken nederst, del den så i store båter. Skrell løken og del i seks båter. Del fiken i fire. Legg hele drueklasen på brettet sammen med de andre ingrediensene.
- Fordel Hverdagsolje, salt, nykvernet pepper og sitronsaft utover ingrediensene. Stek i 35-45 minutter, til druene blir myke og fennikelen og løken er godt stekt. Ikke hell av oljen og saften fra druene - det skal brukes i dressingen!
- For å gjøre radicchio rosso mindre bitter kan den ligge i isvann en stund. Riv bladene og fyll salatslyngen med iskaldt vann og isbiter. Etter 10-15 min skyller du og slynger bladene tørre.
- Fordel utover et stort serveringsfat eller i en salatbolle. Plukk druene av stilken. Dander fennikelbåter, rødløk, fiken og druer over bladene.
- Lag den varme druedressingen: Ha Olivenolje med sitrus, Saba druemost, honning og sitronsaft i en liten kjele. Hell også i olje og druesaft fra stekebrettet. Varm opp til rett under kokepunktet. Trekk av varmen og visp inn dijonsennep. Smak til med salt og pepper. Hell dressingen over salaten.
Mengde tilpasset lunsj for 2 eller middagstilbehør for 4
Relaterte
Oppskrifter
APPELSIN- OG RØDBETSALAT MED SABA DRUEMOST
20 mLunsjEnkelFrisk og sunn salat med vår nydelige Saba druemost i dressingen
BIFFTARTAR MED SABA DRUEMOST OG URTEPREGET OLIVENOLJE
10 mForrettEnkelKlassisk biffrett som passer ypperlig til lunsj eller som forrett til deg og dine gjester
BLÅSKJELL MED TOMATBASERT MIDDELHAVSSAUS
25 mLunsjMediumSmakfull rett med blåskjell og tomat. Passer like godt om vinteren som en sommerkveld.
-
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x -
-
-
GULLVINNER